vineri, 6 iunie 2008

sweet nothings


Neatsa sunshine..Timpul e relativ, totul e relativ..doar moartea e ceva sigur..
Intotdeauna in zilele ploioase stau in ksutza magica si imi amintesc de lucruri pe care le`am trait..Bitter sweet memories..
E un pic ciudat cum o secunda fara cel pe care il iubesti te doare, cum absentza lui te macina, cum gandurile itzi aleraga prea repede si creeaza o adevarata furtuna in capul tau.
"Pt dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini"...E enigmatic ce face dragostea din om.Atunci cand iubesti faci compromisuri pe care nu le-ai fi facut in alt moment alt vietzii.renuntzi la lucrurile care iti placea sa le faci doar fiind ca lui/ei nu ii plac sau il dernajeaza deshi nu itzi spune in mod direct asta.Te gandesti cat de fericita esti si acceptzi orice doar pt a hrani aceasta stare de fericire.Dragostea te face vulnerabil, necugetat, indraznetz si totodata curajos.Dragostea scoate la suprafatza partzi ascunse ale noastre si tot ce e mai bun din noi.
Atunci cand iubesti ii simtzi prezentza peste tot, ii simtzi atingerea chiar daca e departe, te gandesti mereu la el si tot ceea ce faci faci pt el..

Dc spinul unui trandafir doare chiar daca iubeshti trandafirul?Pt k asa e mereu.Orice lucru frumos are si parti urate.Estetica uratului in conceptia argheziana.Nimic nu e perfect, dar unele lucruri/oameni tind spre perfectziune. .. doar trebuie sa vrem, sa speram. sa incercam..

Sa pretuieshti mai mult o dragoste care tzi se ofera decat una care trebuie sa o cashtigi!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu