luni, 2 iunie 2008

realitatea zilelor noastre

Realizez cat de rautacioasa pot fi uneori ... "ce faci mah?Boceshti?"..Habibi shtie ea ce shtie;))
Personalitatea feminina e complexa si plina de senzatzii si trairii multiple asha cum ar spune psihologul din mine. Prin interactiune cu altzii omul ajunge sa cunoasca mai bine, sa inteleaga atitudinile si comportamentele celorlati, sa invetze sa socializeze..Fiecare dintre noi are reactii pozitive sau negative fata de anumite persoane.Dar uneori e bine sa mai arunci si o a doua privire, deoarece prima impresie poate fi gresita.
Gandim prea superficial, iertam prea putsin, uram prea mult, iertam insuficient si nu ajutam aproape deloc pe cei care au nevoie de noi..Ne dezumanizam incet dar sigur.Uitam ca adevaratele valori sunt cele spirituale, suntem meschini, devenim tot mai preocupati de dorintza de imbogatzire. Alergam dupa bani, o casa (daca se poate sa fie vila cu piscina), o mashina de lux si un cont imens in banca...uitam k degeaba avem toate acestea daca nu suntem fericitzi, nu avem parte de iubire.Banii pot cumpara multe dar nu si iubirea, fericirea, sanatatea, linishtea sufleteasca..
Renuntzam la prieteni si familie (deh , tre sa facem cariera, nu?), suntem capabili sa trecem si peste cadavre, sa facem compromisuri doar pt k situatzia noastra materiala/financiara sa fie infloritoare.. ..
"Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu