luni, 2 iunie 2008

adevarul gol goluts:))

Slowly but surley..

Deci mister devil...

Sa nu incepi sa plangi..Prea te smiorcai tot timpul..Tu crezi k nu eshti fericit, de fapt k nu poti fi fericit,asta e cea mai mare prostie pe care ai putut sa o spui.NU vrei sa fii fericit.Asta da e cu totul altceva.Si daca plangi ce rezolvi?gata din acel moment totul se va schimba si brusc in inima ta se vor instala sentimente gen iubire, fericire, implinire.No way...
Viata e asha cum e ea.De multe ori nu ne ofera tot ceea ce vrem, dar ne da necesarul cat pt a fi fericiti.Invatza k fericirea vine din lucruri marunte(o floare, un zambet,un suras) si k iubirea porneste din sufletul tau.si sa shtii ceva : sa apreciezi mai mult o dragoste care tzi se ofera decat una pe care trebuie sa o cashtigi...tu esti intr`o stare de depresie care implik sentimente d genul : ma simt singur, nu ma simt iubit, emotzii negative, sentimente de dezamagire.Depresia reprezinta in ultima instantza un strigat de ajutor. Ca o concluzie, ceea ce trebuie sa retziiii este următorul lucru: eshti ceea ce gandeshti si viatza ta te reflectă total. Potzii oricand sa renuntzi la starea de victima si sa reintri în aceea de învingator, caci alegerea este doar a ta sii nu depinde de perceptia celorlaltzi.
Mah nene.. toate ca toate , dar La multsi ani pt ziua copilului! Tuh eshti mostra perfecta a copilariei..Incearca sa vezi si dincolo de aparentze, invatza k poti sa iubeshti si sa fii iubit..dar invatza sa si suferi..Pt k orice iubire are si riscurile ei..
Personal, ma amuz copios cand vad ca esti asha deprimat si nu faci nici cel mai mic gest sa schimbi starea in care te afli.. Aaa, de fapt , tu crezi k nu itzi potzi schimba soarta.Fals!nu scrie nicaieri in stele ca trebuie sa suferim, sa nu fim iubitzi, sa avem bani sau etc etc..Suntem ceea ce alegem noi sa fim... La tine autosugestia functioneaza perfect!
So..rise up little devil!!

3 comentarii:

Sunshine spunea...

DA sunt mandra de postul meu!! pt k in final am putut sa spun ceea cxe cred..:)

Anonim spunea...

sa inteleg ca ai vazut si u "The Secret" ;))

Sunshine spunea...

Nu am vazut filmul;))

Trimiteți un comentariu