sâmbătă, 21 iunie 2008

La multzi ani!!


Razvan (21.06.2008 11:02:55): vrei sa stii cam ce consider ca esti tu? esti un sufletzel zbuciumat. plin de emotii. supra incarcat de lecturi emotionante. Iti place sa te cufunzi in expresii adeseori nepamantene. sa te imbeti cu apa rece
Razvan (21.06.2008 11:03:15): de multe ori pari rupta de realitate
Razvan (21.06.2008 11:03:22): plutesti intr-o lume a ta

Cat adevar..Off mai Razvane..Esti una din putzinele persoane care a reusit sa ma cunoasca in totalitate, sa vada in adancul sufletului meu.

Azi e ziua ta, zi frumoasa ca tine, o zi in care totul e posibil si in care trebuie sa te bucuri de orice moment..e ziua in care lumea iti ashterne la picioare gandurile ei cele mai frumoase, momente pline de bucurie ,zambete si lacrimi de fericire.Imposibilul devine posibil, raul devine bine si cerul e mai aproape.E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e ziua cand mai cade o petala din trandafirul vietii.Timpul alearga repede iar Dumnezeu ne picura cateodata prea mult.


Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!
LA MULTI ANI RAZVAN!!

http://www.youtube.com/watch?v=rur5wKoua1o&feature=related

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu